توضیحات پروژه
– کاربرد:
- در صنایع غذایی: به عنوان یکی از اولین طعم دهنده ها در غذا از هزاران سال پیش در کشور های متفاوتی به کار می رفته و ارزش بسیار بالایی در سبد غذای انسان داشته و دارد و همچنین به عنوان یک نگه دارنده ی مواد غذایی در روش نمک سود کردن به کار می رود و در نهایت جزو مواد اولیه تولید کربنات سدیم می باشد
- راه سازی: به عنوان یک ضد یخ و ایجاد کننده ی اصطکاک در زمان یخبندان استفاده می شود.
- پزشکی: به عنوان یک تنظیم کننده و محرک فشار خون از مقدار معینی نمک محلول در اب استفاده می کنند و در مواقع اضطراری برای ضد عفونی کردن تجهیزات و یا محل به کار می رود
- آزمایشگاه: به عنوان یک ماده ی واسطه مورد و یا در فرآیند های سبک کردن آب شور مورد استفاده قرار می گیرد
– شرایط نگه داری:
در جای خشک و خنک و خارج از تداخل آن با باقی مواد شیمیایی از جمله اسید ها و مواد خورنده قرار گیرد.
در معرض تابش و حرارت مستقیم قرار نگیرد
تا دو سال بعد از تولید مصرف شود .
هشدار ها:
- از استعمال حجم زیاد نمک خوراکی جدا خودداری شود زیرا سبب افزایش فشار خون می گردد
- از ترکیب با مواد شیمیایی خورنده و یا اسیدی جداً خودداری شود. ممکن است سبب ایجاد گاز های اسیدی و یا نمک های خورنده گردد
- از رسیدن آب و بخار به محصول جلوگیری شود.